Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yılı kutlandı

ÇANAKKALE Zaferi'nin 101. yıldönümü Serik'te törenle kutlandı, şehitler anıldı.

18 Mart 2016 Cuma 12:46
Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yılı kutlandı
Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Kaymakam Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Murat Serdar Nizamoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından konuşan Jandarma Üsteğmen Aslan Çorbacıoğlu, "Türk milletinin bağımsızlığının ve kutsal vatan topraklarının bütünlüğünü korumak için üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek, gazi ve şehitlik mertebesine ulaşan kahraman Türk evlatlarımızı saygı, şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.

Törende, şehit er Nail Can'ın yeğeni Nail Can'ın, okuduğu şiir duygusal anlar yaşattı.

Son Güncelleme: 18.03.2016 12:48
Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Zaferi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.