Çamlıbel'de Kadınlar Günü kutlaması

Büyükşehir Belediyesi Çamlıbel Aile Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan kadınlar hem bilgilendi, hem eğlendi.

06 Mart 2015 Cuma 12:38
Çamlıbel'de Kadınlar Günü kutlaması
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. 1 haftaya yayılan etkinlikler kapsamında Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı Aile Eğitim Merkezlerinde kadına şiddet, kadının toplumdaki rolü ve kadın hakları konusunda eğitim veriliyor. Çamlıbel Aile Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kadınlar, kadın hakları ve kadına şiddet konularında bilgilendirildi. Avukat Evrim Çapuroğlu, kadınlara sahip oldukları sosyo-ekonomik, siyasi ve yasal hakları anlattı. Ardından psikolog Zeliha Sevgi Ulutaş, kadına yöneltilen şiddetin psikolojik boyutuna değindi. Seminer sonunda kadınlara ebeveyn olarak şiddet eğilimli çocuk yetiştirmemek için anne babaya düşen görevler ve hatalı davranışlar hakkında bilgi verildi.

Eğitim merkezindeki kurslardan faydalanan kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru el işlerini de Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sergileme imkanı buldu. Kadınların el emeği ürünleri büyük beğeni topladı. Merkezde okul öncesi eğitim alan minikler de dilek ağacı yaparak, kadınların şiddetten uzak daha iyi şartlar altında yaşamaları yönündeki iyi dileklerini yazdı. Seminer sonrasında kadınlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. 

Son Güncelleme: 06.03.2015 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.