Bülent Serttaş hacı olmaya hazır

Antalya'da sosyete çiçekçisi Meftun Yılmaz'ın, oğlu Tufan Sezer Yılmaz ile birlikte çalıştırdığı Meftun Hac ve Umre Malzemeleri, sanatçı Bülent Serttaş'ı ağırladı. Yılın belli dönemlerinde geldiği Antalya'da komşusu Meftun Yılmaz'ın işyerini ziyaret eden Serttaş, hacca gitmek istediğini söyledi.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 15:03
Bülent Serttaş hacı olmaya hazır
Yoğun konser ve iş temposundan dolayı hac vazifesini yerine getiremediği için üzgün olduğunu belirten Serttaş, "Allah nasip ederse en kısa süre içerisinde vazifemi yerine getireceğim. Bugüne kadar hep istedim, yoğunluktan kısmet olmadı. Bu kez program olsa bile programımı iptal ederek gitmek istiyorum" dedi. Mescid-i Aksa'yı ziyaret ettiğini ve çok etkilendiğini kaydeden Serttaş, mağazadan aldığı cübbeyle poz verdi. 

Son Güncelleme: 03.08.2013 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.