Bir çınar daha devrildi

Aksu tarımının öncü ismi Ramazan Coşgun, 78 yaşında vefat etti. Aksu’ya tarım aletlerini getiren kişi olarak bilinen Coşgun’un cenazesine katılım çok yoğun oldu

08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:30
Bir çınar daha devrildi
Aksu’nun bilinen ilk rençberlerinden olan İşadamı Ramazan Coşgun hayatını kaybetti. Yaşadığı akciğer kanseri nedeni ile bir süredir tedavi gören Coşgun, Çarşamba günü son nefesini verdi. Perşembe günü Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde alınan helalliğin ardından Çamköy Mezarlığı’na götürülen Ramazan Coşgun’un naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.



TARIMIN ÖNCÜ İSMİ
Aksu’nun bilinen ilk çiftçilerinden olan, ilçeye ilk traktörü ve diğer tarım aletlerini getiren kişi olarak bilinen Ramazan Coşgun, 20 yıl da kurucusu olduğu Antalya Ziraat Odası’nda yöneticilik yapmıştı. Ramazan Coşgun’un cenazesine, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, çok sayıda siyasetçi, işadamı, esnaf, akrabası ve tanıdığı katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde, Ramazan Coşgun’un Aksu tarımının gelişimine öncülük eden kişi olduğu vurgulandı.








 

Son Güncelleme: 08.05.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa alptekin 2017-05-08 18:15:38

allah tahsilatini afetsin amin

Avatar
Çoşgun Ailesi 2017-05-10 21:08:52

Babam Merhum Ramazan Çoşgun hakkında yapılan haberiniz için çok teşekkür ederiz.

Avatar
Ahmet çoşgun 2017-05-11 15:26:22

Güney haber sevgili babam Ramazan çoşgun için yaptığınız haber için çok teşekkür ederim.