Bayramda yağmur geliyor

METEOROLOJİDEN yapılan açıklamada, Kurban Bayramında Antalya ve bölge illerde havanın yer yer yağışlı olacağı kaydedildi.

09 Eylül 2016 Cuma 13:50
Bayramda yağmur geliyor
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya'da bayramın 2'nci gününe kadar havanın parçalı bulutlu, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında geçeceği belirtildi. Bayramın 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği belirtilen açıklamada, sıcaklıkların bayramın 2'nci gününden itibaren 1 ila 3 derece azalacağı belirtildi. Sıcaklığın sahilde en yüksek 30 ila 34 derece, en düşük 19 ila 24 derece, iç kesimlerde en yüksek 27 ila 32 derece, en düşük 13 ila 17 derece arassında olacağı kaydedildi.

Açıklamada diğer illerin bayramdaki hava durumu ise şöyle belirtildi:
"Isparta'da bayramın 2'nci gününe kadar havanın parçalı bulutlu, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında geçmesi beklenmektedir. Bayramın 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü yerel gökgürültülü sağanak yağış geçişleri görülecektir. Sıcaklıklar bayramın birinci gününden itibaren 2 ila 5 derece azalacaktır. Sıcaklık en yüksek 27 ila 32, en düşük 13 ila 16 derece. Burdur'da bayramın 2'nci gününe kadar havanın parçalı bulutlu, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında geçmesi beklenmektedir. Bayramın 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü yerel gökgürültülü sağanak yağış geçişleri görülecektir. Sıcaklıklar bayramın birinci gününden itibaren 2 ila 5 derece azalacaktır.
Sıcaklık en yüksek 29 ila 34, en düşük 14 ila 17 derece."

Son Güncelleme: 09.09.2016 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.