Baykal'ın deniz sefası

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ramazan Bayramı'nın ilk günü namaz ve kahvaltı sonrasında denize girdi.

08 Ağustos 2013 Perşembe 11:10
Baykal'ın deniz sefası
Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'ndan saat 09.00 sıralarında Akdeniz'e açılan Deniz Baykal, yaklaşık 2 saat yüzdü. Kıyıdan yaklaşık 1 kilometreye yakın açığa çıkan Baykal'ı gazeteciler ise tekneyle takip etti. Denizde gazetecilerle sohbet eden Baykal, ortalama bir girişte 1800 kulaç attığını söyledi.

Deniz Baykal, Akdeniz'in çok temiz ve muhteşem olduğunu söyledi. "Herşey açıkta daha güzel" diyen Baykal, denizin avlanma bakımından güzel olmadığını, boş olduğunu dile getirdi. Kilo verdiği de gözlenen Baykal, bunun Ramazan ayından ve sürekli yüzmesinden kaynaklandığını söyledi. 

Son Güncelleme: 08.08.2013 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.