Baykal'dan bayram ziyaretleri

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Demre İlçesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

10 Ağustos 2013 Cumartesi 16:26
Baykal'dan bayram ziyaretleri
Baykal'a gezisinde CHP milletvekilleri Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Osman Kaptan, CHP eski il başkanları Ömer Melli, Özer Ülken, eski milletvekili Nail Kamacı ve bir grup partili eşlik etti. Baykal ve beraberindekileri Demre Belediye Başkanı DP'li Süleyman Topçu, CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan ve kalabalık bir partili grup karşıladı.

Baykal ve beraberindekiler, Demre Belediyesi Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla bayramlaştı. Her fırsatta Demre'ye geldiğini belirten Baykal, "Demre'ye çok geldik. Ancak bu sefer farklı bir manzara var. Demre halkının karşısına belediye başkanımızla çıkıyoruz. Burdan bir anlam çıkarmıyorum. Bu belediye başkanımız Süleyman Topçu'nun nezaketini, zarafetini, iyi bir Demreli sorumluluğu içinde bize her zaman sergilediği dostça bir anlayışın gereğidir diye de düşünüyoruz. Elbette öyledir, ama başka türlü de düşünmek gerekir. Neyse bunları sonra konuşacağız" dedi.

Ziyareti sırasında Ergenekon Davası'nın kararını da değerlendirerek dava süreciyle ilgili eleştirilerde bulunan Baykal, Suriye'de yaşanan iç savaşa da değindi. Suriye'de yaşanan iç savaşın kendi arasında olmadığını savunan Baykal, "Hepiniz görüyorsunuz yaşanan manzaraları. Olmaz, olmamalı ama Suriye'de bir iç savaş var. Suriyeliler o savaşı kendi aralarında yapmıyor. Türkiye'de o savaşın bir parçası. Irak'ta, Bağdat- Erbil karşı karşıya. Biz Erbil'in yanındayız. Elbette üzerimize düşen görevi komşularımıza karşı yapalım. Ama bunu o çatışmaların ortasına düşerek yapmayalım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.08.2013 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.