Batı Akdeniz'e kar ve yağmur uyarısı

METEOROLOJİ 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Batı Akdeniz için bugün akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve kar yağışı uyarısında bulundu.

08 Nisan 2015 Çarşamba 14:51
Batı Akdeniz'e kar ve yağmur uyarısı
Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'nın Fethiye ile Seydikemer ilçelerinde bugün akşam kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışların etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı uyarıda şöyle denildi:

"Yağışlar sahil kesimlerde sağanak ve gökgürültülü sağanak, iç kesimlerde (Isparta, Burdur, Antalya'nın Elmalı, Korkuteli, Akseki, İbradı, Gündoğmuş ve Muğla'nın Seydikemer ilçesinin kuzeyi) karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Beklenen kuvvetli ve çok kuvvetli yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara (sel, taşkın, hortum, yıldırım, ulaşımda aksamalar) ve kar yağışının beklendiği yüksek kesimlerde kar birikintilerinin oluşturacağı olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir." 

Son Güncelleme: 08.04.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.