Başkonsolos Rogoza'nın valilik ziyareti

RUSYA'nın göreve başlayan yeni Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

17 Ocak 2017 Salı 10:13
Başkonsolos Rogoza'nın valilik ziyareti
Vali Münir Karaloğlu, ziyarette Başkonsolos Oleg Rogoza'ya "Antalya'ya hoş geldiniz" diyerek başarı ve iyi dileklerini iletti. Vali Karaloğlu, Antalya hakkında bilgiler aktararak Rusya ile ilişkilerde çıtayı daha da yükseltmek istediklerini söyledi. Vali Karaloğlu, 2017 yılının turizm ve tarım ürünlerinde restorasyon yılı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Turizmin aynı zamanda toplumları birbirine yakınlaştıran, kaynaştıran bir barış projesi olduğunu kaydeden Vali Karaloğlu, ilk hedeflerinin önceki yıllarda yakaladıkları 3 buçuk milyon Rus turist sayısına ulaşmak olduğunu dile getirdi. Vali Karaloğlu, Rus turistlerle ilişkilerde Antalya'nın tecrübesi olduğuna vurgu yaparak turist olarak gelen ve yerleşik Rus vatandaşlarının sorunlarını hızlıca çözüme kavuşturduklarını da ifade etti.

Başkonsolos Oleg Rogozo da Antalya'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hükümetinin Türkiye'den tarım ürünleri ithaline ilişkin kısıtlamaların kaldırılması çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Rogoza, ilişkileri her alanda daha da geliştirmek istediklerini anlattı. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.