Başkandan bayanlara çiçek

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, pazar günü kutlanacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde belediyedeki bayan personellerine çiçek dağıtarak, kadınlar gününü kutladı. Başkan Şahin önemli mesajlar vererek; anne ve babaların çocuklarına sahip çıkmasını istedi. Kadına yönelik şiddeti önlemenin temelinde kadınların kendi ayaklarının üstünde durmasını sağlamanın yattığına dikkat çeken Şahin, kadına şiddeti kınadı.

06 Mart 2015 Cuma 16:25
Başkandan bayanlara çiçek
Aksu Belediyesi 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Gününü kutlayacak. Köseoğlu düğün salonunda saat 13.00’te başlayacak olan etkinlik öncesinde Başkan Halil Şahin belediyede görevli bayan personelleri ile bir araya gelerek onlara çiçek dağıttı. Son zamanlarda kadına yönelik şiddet olaylarının gündemde olması nedeniyle bu konuya dikkat çeken Başkan Şahin, kadınların kendi ayakları üzerinde durmasının önemine değindi. Anne ve babalara; çocuklarına sahip çıkmaları konusunda uyarılarda bulunan Şahin, özellikle kız çocuklarına büyük önem verilmesini, eğitimlerinin sağlanmasını istedi. Personelinin kadınlar gününü kutlayan Şahin, bu kutlamaların soyut olarak kalmaması gerektiğini somut bir şeyler yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Belediyeciliğe de değinen Başkan Şahin; personellerine, belediyemize gelen vatandaşlarla iyi iletişim kurmasını, gelenlere yardımcı olmalarını istedi. Birlik içinde çalışıldığı için kısa sürede başarılı işlere imza atıldığını söyleyen Şahin, artık Aksu’nun kendi ayaklarının üzerinde durması gerektiğine vurgu yaparak kültür merkezi yapılması için çalışmalara hız verildiğini anlattı.

Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, meclis üyeleri Ferit Özçelik, Gülsevim Bilgiç Yavuz ve Nedim Darıcı da personelin kadınlar gününü kutladı. 

Son Güncelleme: 06.03.2015 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.