Başkan Uysal'dan 23 Nisan mesajı

 MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında "Gelecekte bir gün daha demokratik, daha müreffeh bir toplum oluşturabilmeyi temenni ediyoruz" dedi.

23 Nisan 2019 Salı 10:00
Başkan Uysal'dan 23 Nisan mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin bir mesaj yayımladı. Başkan Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucuları, 'Millet iradesi, 'Millet egemenliği' dediler ve gelecekte kuracağımız engin bir demokrasinin temellerini attılar. Ne mutlu bize ki, yüz yıldır bu miras ile ilerliyoruz. Gelecekte bir gün daha demokratik, daha müreffeh bir toplum oluşturabilmeyi temenni ediyoruz. Kurucu önderlerimiz bu önemli günü çocuklarımıza armağan ettiler. Gazi Mustafa Kemal ve aydınlanma önderlerini, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.