Başkan Uysal'dan 10 Kasım mesajı

 MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Atatürk, her geçen gün değeri daha da artan ve asla sıradanlaştırılamayan bir önderdir" dedi.

09 Kasım 2018 Cuma 17:28
Başkan Uysal'dan 10 Kasım mesajı

Başkan Uysal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 10 Kasımların Atatürk devrimleri, O'nun fikirleri ve eserlerini anlamak için bir yenilenme günü olduğunu belirten Başkan Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Atatürk, Türkiye'nin geçtiği her kritik eşikte, yaşadığı her toplumsal sorunda değeri daha da artan ve asla sıradanlaştırılamayan bir önderdir. Barışın, kardeşliğin, sevgi ve saygının ve hatta insanlığın çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu dünyamızda, Atatürk'ün fikirlerinin önemi her gün daha çok artıyor ve daha iyi anlaşılıyor. 10 Kasım, bu nedenle, sadece bir anma değil, Atatürk ilke ve devrimlerine ve en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti'ne inanç ve bağlılığımızın en güçlü şekilde dile getirildiği günün ifadesidir. O'nun deyimi ile 'naçiz vücudu' toprak olmuş olabilir ama O'nun fikirleri ve aydınlık Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır."

Muratpaşa Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal'in sonsuzluğa uğurlandığı 10 Kasım'da özel bir anma programı hazırladıklarını belirten Başkan Uysal, “Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzla sadece bir anma için değil büyük bir vefanın, minnetin ve bağlılığın ifadesi olarak 10 Kasım'da saat 08.50'de Muratpaşa Kent Meydanı'nda bir araya geleceğiz. Sonrasında ise eski Lara Caddesi'nde Erdal İnönü Kent Parkı'na Atatürk'e Saygı Yürüyüşü'nü gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.