Başkan Tütüncü'nün 10 Kasım mesajı

 KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

09 Kasım 2018 Cuma 17:22
Başkan Tütüncü'nün 10 Kasım mesajı

Başkan Tütüncü, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde minnet ve şükranla yâd ettiğini belirterek, şöyle dedi:

"1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı ve önderlik ettiği İstiklal Harbimizi, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek 1923'te Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir lider ve büyük bir devlet adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır."

"Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanıyla ve canıyla durdurmuş, kazandığı zaferlerle dünyadaki mazlum birçok ülkeye ilham kaynağı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğunun dinamikleri ile batının dengelerini barışçı bir üslupla harmanlayarak dünya ile bütünleştirdiği Türkiye Cumhuriyeti bugün dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve itibara sahip bir ülkedir."

"Bizlere düşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En Büyük Eserim' dediği Türkiye Cumhuriyetinin güçlenmesi ve ilelebet yaşaması için Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmaktır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.