Başkan Dere'nin 23 Nisan mesajı

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yılına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:46
Başkan Dere'nin 23 Nisan mesajı

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, TBMM'nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Esnaf ve sanatkarlar özelinde Ahilik Kültürü ne anlam ifade ediyorsa çocukların eğitim ve yetiştirilmesinde 23 Nisan ruhunun da aynı anlama geldiğini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, şunları kaydetti:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması niteliğiyle dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesinde oldukça önemli bir adımdır. 23 Nisan, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı diğer bir taraftan da geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verilen değerin kanıtı niteliğinde milletimiz için oldukça önemli bir dönüm noktasıdır. Bugün, Türk milletinin milli kararlarını vermeye başladığı, bağımsızlığımızın sembolü TBMM'nin açılışının 99. yıldönümüne erişmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu vesileyle, Antalya esnaf ve sanatkarlarımız adına çocuklarımıza bu bayramı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.