Başbakan için uğurlu ofisler

Antalya'da Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için iki seçim ofisi kuruldu.

18 Temmuz 2014 Cuma 10:00
Başbakan için uğurlu ofisler
Başbakan Erdoğan'ın Antalya'da ofis olarak hem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e hem de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye seçim kazandıran binaları tercih etti.

Antalya'da, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için 2 seçim koordinasyon merkezi oluşturuldu. İlki cumartesi günü açılacak merkez Kepez'de Sakarya Bulvarı üzerinde 30 Mart yerel seçim sürecinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün kullandığı binada kuruldu.

Gelecek hafta içinde tamamlanacak ikinci seçim koordinasyon merkezi ise Ak Parti il başkanlığının hemen yanında yerel seçim sürecinde Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in ana karargah olarak kullandığı binada oluşturulacak.

Ak Parti il Başkanı Mustafa Köse, bu iki nokta dışında kent merkezinde şu an için üçüncü bir seçim koordinasyon merkezi ihtiyacının bulunmadığını söyledi. İhtiyacın ortaya çıkması halinde ne gerekiyorsa yapılacağını kaydeden Köse, “Bunun dışında birkaç ilçemizde de seçim ofisleri oluşturacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 18.07.2014 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.