Başbakan Erdoğan Oyunu Kullandı

AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan Üsküdar'da oyunu kullandı.

10 Ağustos 2014 Pazar 15:55
Başbakan Erdoğan Oyunu Kullandı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul’da Üsküdar Saffet Çebi ilköğretim okulunda eşi Emine Erdoğan ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullandı.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandığı okulda açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

BU SEÇİM SİYASET TARİHİMİZ BAKIMINDAN ÖNEMLİ
10 Ağustos seçimleri siyasi tarihimiz bakımından çok önemli. İlk defa milletimiz aracısız olarak cumhurunu seçiyor. Coşkulu bir seçim süreci geçirdik.

"İnanıyorum ki milletimiz birçok şeyleri değerlendirme fırsatını buldu, geçmişi, bugünü, yarını...Türk demokrasisi için, ülkemizin her alanda geleceği için önemli bir kararı verecek.

SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANI VE HÜKÜMET EL ELE OLACAK
Bu karar da tabii seçilmiş bir cumhurbaşkanı ile seçilmiş bir hükümetin el ele vermek suretiyle kararlı bir şekilde Türkiyemizi 2023'e, 2053'e ve 2071'e taşıması açısından önem arz ediyor"

KATILIMIN YÜKSEK OLMASI TEMENNİMİZ
Katılımın yüksek olması en büyük temennimiz. Sandıklar açıldığında bu daha iyi görülecek. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 


Son Güncelleme: 10.08.2014 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.