Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ANTALYA Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, TEOG sınavında başarılı olan 3 öğrenciyi ödüllendirdi.

14 Ocak 2017 Cumartesi 10:46
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Kaş'ta TEOG sınavında başarılı olan 3 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Kaymakamlıktaki törene Kaymakam Bilgihan Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, TEOG sınavlarında sorulan 120 sorudan 118'ni doğru yanıtlayarak Kaş birincisi olan Durmuş- Gülser Gedikoğlu Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Beyza Nur Tüzer, Sütleğen Yatılı Bölge Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Hayrünissa Çevik, Kınık Yurdusev Ulus Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Azad Bulut ve 3 okulun müdürleri katıldı.



Kaymakam Bilgihan Bayar, "Planlı, düzenli ve sistemli bir çalışmanın sonucu TEOG sınavlarında ilçemizin gururu oldunuz. Sizin başarınız arkadaşlarınıza da örnek olacaktır. Aynı şekilde planlı ve düzenli çalışmanıza devam ederek, ikinci TEOG sınavında da sizlerden aynı başarıyı bekliyorum. Sınavlara hazırlanırken, planlı çalışmaya mutlaka kitap okumayı da katın. Başarının en önemli yollarından biri de bol bol kitap okumaktır. Sizlere birer dizüstü bilgisayar hediye edeceğiz. Bu bilgisayarları da araştırmada, başarınızı artırmada kullanın" dedi



Kaymakam Bayar daha sonra öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Son Güncelleme: 14.01.2017 10:55
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Açıkgöz 2017-01-22 12:57:51

Çok başarılılar.Tebrik ederim.Daha nice başarılara...bu arada darısı bizim (benim) başımıza