Bakan Koca:Herkes kendi OHAL'ini ilan edebilir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığındaki Bilim Kurulu Toplantısı ardından açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'de sokağa çıkma yasağı olacak mı?' sorusu üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

23 Mart 2020 Pazartesi 20:51
Bakan Koca:Herkes kendi OHAL'ini ilan edebilir!

Sağlık Bakanı Koca, mücadelede çok ciddi bir deneyim kazanıldığını ve sonuçları daha hızlı öngördüklerini belirterek, "Testlerin hızla yapılmasında, tanı konan hastaların izole edilip tedavi altına alınmasında titiz davranıyoruz." dedi.

Türkiye'de vatandaşların alınan tedbirleri merak ettiği konular arasında yer alan Türkiye'de sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu üzerine Fahrettin Koca şu açıklamada bulundu;

Demin ifade etmeye çalıştım. Tek tek mücadele edilmesi gereken bir dönemdeyiz. Herkes kendi OHAL'ini ilan edebilir. Bunu illa devletin ilan etmesi gerekmiyor. Herkesin kendi odasında kendisini izole etmesi ve hepimiz bu doğrultuda mücadeleye devam etmiş olalım. Mücadelenin esası tek tek herkesin kendini izole etmesi olamalı. Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.