Bakan Koca koronavirüs güncel sayılarını açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı güncel tabloya göre 16 vatandaşın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bugün 921 kişi koronavirüse yakalanırken, bin 103 kişi de hastalığı atlattı.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 20:16
Bakan Koca koronavirüs güncel sayılarını açıkladı!

Sağlık Bakanı Faherrtin Koca güncel koronavirüs tablosunu açıkladı. Açıklanan tabloya göre koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 16 kişi aratarak 5 bin 596'ya yükseldi. Bugün yapılan 43 bin 312 testin 921'i pozitif çıkarken, koronavirüse yakalanan kişi sayısı 225 bin 173'e yükseldi. 

Türkiye'de iyileşen sayısı bin 103 kişi artarak 208 bin 447'ye yükselirken, hastalık nedeniyle yoğun bakımda yatanların sayısı bin 252, entübe edilenlerin sayısı da 386 olarak açıklandı.

PNÖMONİLİ HASTA SAYISI AZALAN İLLER

Bakan Koca, yaptığı açıklamada, "Son bir haftada Pnömonili hasta sayısı ORANI en çok azalan illerimiz: Artvin, Muş, Denizli, Düzce, Erzurum. En çok artan illerimiz: Isparta, Kocaeli, Mardin, Karaman. Sebebi ne olursan olsun, başkalarının ihmali, tedbirlerin terkine gerekçe kabul edilmemeli" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.