BAİB'ten Gümrük Günü mesajı

BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, Dünya Gümrük Günü dolayısıyla yayımladığı mesajla "Batı Akdeniz'in yanı sıra yurdun dört bir yanında görev yapan gümrük personelinin Dünya Gümrük Günü'nü kutluyorum" dedi.

26 Ocak 2017 Perşembe 10:41
BAİB'ten Gümrük Günü mesajı
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Mustafa Satıcı, yayınladığı mesajla özel sektörde ve kamuda görev yapan gümrük çalışanlarının gününü ihracat ailesi adına kutladı. BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, gümrük personelinin ihracatta önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Gümrük görevlilerinin ihracat ailesinin asli unsurlarından birisi olduğuna da dikkati çeken BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, “Bu vesileyle gümrük teşkilatının değerli fertlerinin 26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nü kutluyoruz ve ihracat adına gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı Birliğimiz ve Batı Akdenizli ihracatçılar adına kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Gümrüklerin Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli kamu kurumlarından olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Satıcı, "Gümrük bir ülkenin siyasi, ekonomik ve kültürel bağımsızlığının simgesidir. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.01.2017 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.