Avukatların çay simit buluşması

ANTALYA'da önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek Antalya Barosu'nun Genel Kurulu'nda yönetime talip olan Baroda Değişim Hareketi, Meltem Mahallesi'ndeki bir kafeteryada çay simit buluşması gerçekleştirdi.

07 Ekim 2016 Cuma 13:22
Avukatların çay simit buluşması
Genel kurul öncesi gerçekleştirilen çay simit buluşmasına avukatlar büyük ilgi gösterdi. Avukatlar çay simit buluşmasıyla öğrencilik yıllarına geri döndü. Baroda Değişim Hareketi olarak yönetime talip olduklarını söyleyen başkan adayı Avukat Ali Çelik, “Biz 7 aydır olanca gücümüzle çalıştık. Olumlu geri dönüşler de aldık. Baroda değişim hareketi olarak Baroyu yönetmeye hazırız. Enerjimiz yüksek. Ekmeği bölüşmek bizim kültürümüzde çok önemli. Simit çay buluşmasıyla bunun altını çizmeye çalıştık. Tıpkı öğrencilik yıllarımızda olduğu gibi oturup simidimizi, peynirimizi zeytinimizi yedik. Çayımızı içtik. Sohbetimini ettik" dedi.

Önümüzdeki haftasonu yapılacak Genel Kurul'a Antalya Barosu'na kayıtlı yaklaşık 3 bin 500 avukattan 2 bin 700'ünün katılacağını tahmin ettiklerini anlatan Ali Çelik, “Baro hepimizin. Mutlaka sandığa gelinmesi lazım. Herkesin adayına da barosuna da sahip çıkması lazım. Ben Antalya Barosu Genel Kurulu'nun sağ duyusuna da inanıyorum" diye konuştu.

Başkan adayı Ali Çelik'in listesi Abdurrahman Öztekin, Başak Önel Tandoğan, Haldun Halit Kepez, İsmail Aksöz, İsmail Gürocak, Mustafa Altan Kızıltan, Serdar Şehap, Yadigar Gedik Toy, Can Ercan ile Ertuğrul Yeşildal'dan oluşuyor. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.