Atatürk'ü anma programı belli oldu

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82'nci yıl dönümü nedeniyle Antalya Valiliği'nce düzenlenecek anma programı belli oldu.

05 Kasım 2020 Perşembe 10:07
Atatürk'ü anma programı belli oldu

(DHA) - Atatürk'ü anma programında 10 Kasım Salı günü saat 09.00'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Buradaki törende saat 09.05'i gösterdiğinde ise siren sesleri eşliğinde Atatürk'ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunun ardından ise İstiklal Marşı söylenecek. Bu sırada Türk bayrağı göndere çekilerek, yarıya indirilecek. 

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Antalya Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da anma programı yapılacak. Atatürk Kültür Merkezi fuaye salonunda ise fotoğraf sergisi açılacak.  

Son Güncelleme: 05.11.2020 11:02
Anahtar Kelimeler:
AntalyaAtatürk10kasım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.