Ata'nın gelişini koşarak kutladılar

6 Mart Atatürk'ün Antalya'ya gelişi, ilk, orta ve lise öğrencilerinin yol koşusuyla kutlandı.

06 Mart 2015 Cuma 14:49
Ata'nın gelişini koşarak kutladılar
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortalaşa düzenlediği etkinliğe, Antalya merkez ilçe ile Alanya ve Manavgat'taki okullardan toplam 121 öğrenci katıldı. Karaalioğlu Parkı'nda yapılan ve 1200 metre ile 5000 metre arasındaki mesafeyi kateden öğrenciler, küçük kız- erkek, yıldız kız- erkek ve genç kız- erkek olmak üzere 3 kategoride yarıştı.

Yarışlar sonunda kategorilerine göre şu sporcular birinci oldu: Küçük Kız: Aslı Atan (Elmalı Ömer Paşa OO), Küçük Erkek: Alper Yıldırım (Gülgün- Nihat Ömür OO), Yıldız Kız: Sema Yaşar Sönmez (Elmalı Özdemir OO), Yıldız Erkek: Ahmet Uğur Bahar (Manavgat Milli Egemenlik OO), Genç Kız: Nebahat Uçar (Baro Kız Teknik Lisesi), Genç Erkek: Özkan Şahin (Karatay Anadolu Lisesi).

Dereceye girenlere madalya verildi. 

Son Güncelleme: 06.03.2015 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.