AÖF bürosu önünde şüpheli çanta alarmı

ANTALYA'da, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bürosu önündeki şüpheli valiz polisi alarma geçirdi.

08 Aralık 2016 Perşembe 10:52
AÖF bürosu önünde şüpheli çanta alarmı
Olay, dün saat 23.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 161 Sokak üzerinde bulunan Anadolu Üniversitesi AÖF Bürosu önünde meydana geldi. Bina girişinde büyük bir valizin uzun süredir durduğunu görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ön incelemenin ardından valizin incelenmesi için bomba imha uzmanından yardım isteyerek çevre sokakları da trafiğe kapatıp önlem aldı.

ŞÜPHELİ ÇANTAYA ALDIRIŞ ETMEDİLER
Meraklı kalabalığın bakışları altında güvenlik şeridiyle önlem alan polis ekiplerine, adı öğrenilemeyen bir kişi, “Müsaade edin gidip bir tekme atayım çantaya, neyse belli olur. Bu vatan için canımız feda" dedi. Polis ekipleri bu kişiyi uyardıktan sonra olay yerinden uzaklaştırdı. Valize çok yakın bir noktada bulunan kahvehanedeki bazı vatandaşlar ise tel örgünün hemen yanı başından ellerindeki yarım ekmek dönerlerini yiyerek yaşananları izledi.
Bomba imha uzmanının özel kıyafetini giyerek incelediği çanta boş çıktı. Çantaya kimse sahip çıkmazken güvenlik nedeniyle kapatılan sokaklar ise daha sonra trafiğe açıldı. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.