Antalyalılar, 29 Ekim'i Yalın ile kutladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıl dönümünü Yalın konseri ile kutladı. On binlerce kişinin katıldığı Cumhuriyet Konseri'nde vatandaşlar meydana sığmadı.

30 Ekim 2018 Salı 17:00
Antalyalılar, 29 Ekim'i Yalın ile kutladı


Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Antalyalılar, sanatçı Yalın'ın seslendirdiği şarkılarla kendilerinden geçti. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden on binlerce Antalyalının heyecan ve coşkusuna sanatçı Yalın hayran kaldı. Vali Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de konseri takip edenler arasındaydı.

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran on binlerce Antalyalının alkışları eşliğinde sahneye gelen Başkan Menderes Türel, halka hitaben yaptığı konuşmada, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95'inci yılı kutlu olsun. Cumhuriyet Bayramı'nı her yıl olduğu gibi Antalya'da büyük coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.



Konser sonrası Başkan Türel, sanatçıya teşekkür etti ve günün anısına çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 30.10.2018 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.