Antalyalı turizmcinin büyük başarısı

Antalyalı turizmci işadamı Salih Çene, Skal Dünya Başkanı seçildi.

29 Ekim 2014 Çarşamba 10:16
Antalyalı turizmcinin büyük başarısı
Meksika'nın başkenti Mexico City'de dün gerçekleştirilen Dünya Skal Başkanlığı seçimlerine katılan Salih Çene ve beraberindeki heyet, Türkiye'yi temsil etti. Daha önce Skal Dünya Direktörlüğü ve Skal Dünya Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Salih Çene, Skal Dünya Başkanlığı görevine getirildi. Bu önemli haberi ilk paylaşan Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa oldu. Anapa, ülkemizi başarıyla temsil eden Salih Çene'nin, daha önce Skal Dünya Başkanı seçilen Hülya Aslantaş'ın ardından ikinci kez aynı gururu yaşattığını dile getirdi. Anapa ayrıca, 'I Council Board' Başkan Yardımcısı seçilen Kamer Rodoplu ve Skal International Başkan Yardımcısı, denetçi seçilen Asuman Tariman'ı tebrik etti.

SKAL NEDİR?
SKAL, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı, uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tektir. Skal, turizm profesyonelliğini geliştirmek ve bu alanda üyelerine yarar sağlamak amacını taşıyor. Uluslararası SKAL, bugün yaklaşık 89 ülkede, 500 kulüp ve 17 bin üye ile temsil ediliyor.
 

Son Güncelleme: 29.10.2014 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.