Antalyalı enerji tasarrufunda duyarlı değil

ANTALYA Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdemir, kentte yaşayanların enerji tasarrufu konusunda duyarlı olmadığını söyledi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 11:38
Antalyalı enerji tasarrufunda duyarlı değil
Elektrik fiyatlarının çok yüksek olduğu Antalya'nın, enerji tasarrufu konusunda sınıfta kaldığını belirten Yusuf Erdemir, özellikle eğlence merkezlerinde ve bazı işyerlerinde abartılı şekilde ışıklandırmalar yapıldığına dikkat çekti. Antalya'nın elektrik altyapısının geçmişe oranla çok daha iyi olduğunu belirten Yusuf Erdemir, “Önceki şirkete göre CLK Akdeniz çok daha güzel işler yaptı. Kentin yüzde 50'sinde elektrik kabloları yerin altına alındı. Kesintiler geçmişe göre çok daha az. Şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor, ancak rehavete de kapılmamak lazım. Antalya çok hızlı göç alan bir kent. Buna paralel olarak altyapı hizmetinin de gelişmesi lazım. Gelen ödenekler bu ihtiyacı karşılamıyor. Örneğin ihtiyaç olan bir trafo yapım işi en az 1 yıl sonrasına atılıyor" dedi. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.