Antalya'da teröre karşı ortak bildiri

ANTALYA'da 4 sivil toplum platformu adına teröre karşı birlik ve kardeşlik bildirisi okuyan Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) Başkanı Hakan Şimşek, Beşiktaş'taki terör saldırısını kınadı. Şimşek, "Tüm bu teşebbüsler bu ülkeyi ve bu aziz halkı yıldıramamıştır, bundan sonra da yıldıramayacaklar" dedi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 13:06
Antalya'da teröre karşı ortak bildiri
Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında, ADAP, Antalya Platformu, Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP), Antalya Gençlik Dayanışma Platformu (AGENDAP) ile İmam Hatip Platformu temsilcileri teröre karşı birlik ve kardeşlik çağrısı yaptı. Bildiriyi okuyan ADAP Başkanı Hakan Şimşek, Beşiktaş'taki terör saldırısını şiddetle ve lanetle kınadıklarını söyledi. Terör eylemlerinin dış tehdit olarak ele alınması gerektiğini dile getiren Şimşek, "Sözde müttefiklerimiz AB, ABD, Birleşik Krallık, Almanya Siyonist Yahudi devletinin saldırılara 'terör bile diyemeyen, iki yüzlü destek mesajlarına inanmıyoruz. Onların desteğini de istemiyoruz" diye konuştu.



Son yıllarda yaşanan terör olaylarına değinen Şimşek, şunları söyledi: "Tüm bu teşebbüsler bu ülkeyi ve bu aziz halkı yıldıramamıştır, bundan sonra da yıldıramayacaklar. Bizler, Antalya'nın önde gelen dört büyük platformuna bağlı farklı kesimleri temsil eden sivil toplum kuruluşları olarak gönül coğrafyamızın tüm mazlumlarının umudu olmuş yeni Türkiye'nin etrafında ümmet şuuruyla kenetleneceğimizi tüm dünyaya haykırıyoruz."
Bildirinin okunmasının ardından Hakan Şimşek ve beraberindeki Antalya Platformu Başkanı Metin Doğan, ANTBİRKAP Başkanı Cafer Bayraktar, AGENDAP Başkanı Numan Ok, İmam Hatip Platformu Kadir Sarıcalar ile platform üyeleri "Başaramayacaksınız' yazılı pankartla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 12.12.2016 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.