Antalya'da 22 polis FETÖ'den tutuklandı

ANTALYA'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında emniyet müdürü, amir ve komiserlerin de olduğu 22 polis, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 11:41
Antalya'da 22 polis FETÖ'den tutuklandı
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma yürüten Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında eski Asayiş Şube Müdürü Nurullah Güler, emniyet amirleri Volkan Altunbulak, Öner Doğan ve İhsan Koka, komiser Serkan Çiler, komiser yardımcıları Ramazan Fatih Çelen ve Ramazan Demir'in de bulunduğu 22 polis memurunu gözaltına aldı. Polislerin emniyetteki ifade alım işlemleri tamamlandıktan sonra dün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Sabaha karşı sorguları tamamlanan emniyet mensupları, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' ve 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

DEMRE'DE 6 TUTUKLAMA
Antalya'nın Demre İlçesi'nde FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle 6'sı işadamı, 1'i okul müdürü olmak üzere 7 eğitimci toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Demre Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden işadamları Hüseyin Palaz, Ali Çetin, Necati Bozkurt, Kürşat Soruk, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Demirel ile öğretmen İsmail İzgi tutuklandı. İşadamları Vedat Çelikbaş ve Ramazan Dulluç ile öğretmenler Mustafa Özdemir, Ayşe Arpacı, Mehmet Arpacı, Bayram Temel ve Zahit Vural ise adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 04.08.2016 11:54
Anahtar Kelimeler:
AntalyaPolisFetöTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.