Antalya hafta sonu sokağa çıkabilecek mi?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu Twitter hesabından duyurdu. Bu hafta Antalya’ da sokağa çıkma yasağı olmayacak.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 23:11
Antalya hafta sonu sokağa çıkabilecek mi?

Antalay Valisi Münir Karaloğlu Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle; ´Sevgili Antalyalılar; Sağlık Bakanımızın açıkladığı gibi, ülke olarak, Kovid-19 Mücadelemizin 1’inci aşamasını başarıyla tamamladık.  Korona mücadelemizin 2’inci aşaması #KontrollüSosyalHayat olarak açıklandı. Bundan böyle şehrimizde, sokağa çıkma yasağı olmayacak. Daha özgür olacağız ancak mutlaka daha tedbirli olmak şartıyla... Unutmayalım.’

Sadece, hafta sonları uygulanan “SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI” olmayacak. Bunun dışında, önümüzdeki süreçte, daha önce uyguladığımız maske takma, sosyal mesafe ve diğer izolasyon kuralları aynen geçerli olacaktır. Lütfen gevşemeyelim Yoksa başa döneriz! sözlerine yer verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.