Antalya'da hangi ünlü hangi otelde

ANTALYA'da, yılbaşı gecesi Bülent Ersoy, Sibel Tüzün, Zeynep Sali, Yonca Lodi, Erkan Güleryüz, Erol Evgin, Yusuf Güney, Lara gibi şarkıcılar sahneye çıkacak.

27 Aralık 2017 Çarşamba 12:09
Antalya'da hangi ünlü hangi otelde

Turizmin başkenti Antalya'da, yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Günler öncesinden konser programlarını belirleyen oteller, zengin mönülerinin yanı sıra ünlü sanatçılar eşliğinde misafirlerine unutulmaz bir yeni yıl gecesi yaşatacak. Lüks restoranlar ise yılbaşı akşamına özel gala mönüleri hazırladı. Mönülerine göre fiyat politikası izleyen restoranlarda müzik, oryantal ve sürpriz hediye çekilişleri gerçekleşecek. Gece kulüpleri ise Antalya'nın sevilen şarkıcılarını ağırlayacak.

Konuklarına keyifli bir gece yaşatmak için her ayrıntıya önem veren otellerde yılbaşı konserlerinin yarı sıra zengin gala yemeği, oryantal ve dans şovları ile gece renklenecek. Rixos Downtown, Akra Otel, Royal Seginus Hotel, Titanic Deluxe Belek Hotel, Crowne Plaza, Maritim Pine Beach Hotel Belek, Mirage Park Resort Otel, konserlerin düzenleneceği oteller arasında yer aldı.

Yılbaşı gecesi Royal Seginus Hotel'de Bülent Ersoy, Akra Otel'de Sibel Tüzün, Titanic Deluxe Belek Hotel'de Serdar Şengül, Alba Orkestrası, Titanic Beach Lara Hotel'de Murat Alpsü, Maritim Pine Beach Hotel Belek'te Ziynet Sali, Cornelia Diamond Belek'te Yonca Lodi, Sueno Hotels Deluxe Belek'te Behzat Geçekler ve Enbe Orkestrası, Mirage Park Resort'ta Yusuf Güney, Rixos Downtown'da Erkan Güleryüz, Avantgarde Hotel & Resort Kemer'de Lara, Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel'de Ozan Doğulu, Starlight Resort Hotel'de Birol Tokat ve Jolly Joker'de Özel Ertunç sahneye çıkacak. Port Nature Luxury Resort Hotel ise 30 Aralık'ta Hakan Altun ile başlayacağı yeni yıl kutlamalarına yılbaşı gecesi Buray ile devam edecek. Gloria Otelleri'nin yılbaşı programı ise yılların eskitemediği ses Erol Evgin ile gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 27.12.2017 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.