Anadolu Birliği'nin konuğu Uysal

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anadolu Birliği'nin konuğu oldu.

13 Ocak 2017 Cuma 12:15
Anadolu Birliği'nin konuğu Uysal
Anadolu Birliği'nin her ay düzenlediği toplantının bu ayki Başkan Ümit Uysal oldu. Konuşmasında insanları barış içinde tutmanın en güzel hedef olduğunu belirten Uysal, belediyenin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sosyal belediyecilik yaptıklarını kaydeden Uysal, ilçede asfaltsız sokak bırakmayacaklarını söyledi. Bu asfaltı belediyenin kendi fabrikasında piyasanın yarı fiyatına ürettiklerini kaydeden Uysal, çöp konteynerlerini Türkiye'de en fazla yer altına alan belediye olduklarını aktardı. 2 yılda 350 dönüm alanı yeşil alan haline getirdiklerini aktaran Uysal, şöyle konuştu:
“Türkiye genelinde metropol ilçelerde en fazla yeşil alanı kazandıran belediyeyiz. İlçede birliğe hizmet eden yatırımlar yapıyoruz. 21 bin kişiye ulaşan sosyal hizmetlerimiz var. Turunç Masa ile her sorunu çözüyoruz. Belediye ile işi olan vatandaşlarımızın tanıdık aramasına gerek kalmadı. Turunç Masa ile her sıkıntısında vatandaşın yanında oluyoruz."

ÖNCE ANADOLU SONRA AB
Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın ise birlik olarak aile birliği, akıl birliği ve Allah'ın birliğinin öncelikleri olduğunu söyledi. Önce Anadolu birliği, sonra Avrupa Birliği dediklerini belirten Yalçın, “Önce birbirimizi seveceğiz, sonra başkalarını seveceğiz. Bu millet birçok zoru başarmıştır, önemli olan önce Anadolu'da birliği sağlamaktır. Anadolu'yu tanımazsınız dünyayı bilemezsiniz" dedi.

Son Güncelleme: 13.01.2017 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.