Altın Portakal'ın Uluslararası Yarışma Filmleri Belli Oldu

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda ödül için yarışacak filmler belli oldu.

08 Eylül 2014 Pazartesi 14:33
Altın Portakal'ın Uluslararası Yarışma Filmleri Belli Oldu
 Bu yıl 10- 18 Ekim tarihleri arasında 51'incisi düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj bölümünde ödül arayacak 10 film belirlendi.

Hintli genç sinemacı Chaitanya Tamhane'nin 71. Venedik Film Festivali'nden 'Geleceğin Aslanı' ödülüyle dönen filmi 'Mahkeme', galasını 51. Karlovy Vary Film Festivali'nde yapan ve Karlovy Vary'de East of West ödülü için yarışan Sırp yönetmen Darko Lungulov imzalı 'Michael Jackson Anıtı', Macar yönetmen Kornél Mundruczó'nun bu yıl Cannes'da çok ses getiren son filmi 'Beyaz Tanrı', Rus yönetmen Alexandr Kott imzalı 'Test', Fransız sinemacı Marienne Tardieu'nun imzasını taşıyan ve seyircilerin karşısına ilk defa 2014 Cannes Film Festivali'nde çıkan 'Çekingen', İsveçli yönetmen Ruben Östlund imzasını taşıyan 'Turist', Berlin Film Festivali'nde 'İlk Uzun Metraj' ve 'Altın Ayı' ödülleri için yarışan 'Macondo', Filistinli kadın yönetmen Suha Arraf'ın ilk uzun metraj filmi 'Villa Touma', Çinli genç yetenek Xin Yukun'un ilk filmi 'Dağdaki Tabut', Polonyalı yönetmen Maciej Pieprzyca imzasını taşıyan 'Herşeye Rağmen' filmi Altın Portakal'da ödül almak için yarışacak.

Son Güncelleme: 08.09.2014 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.