Altın Havan Ödülü Antalya'da

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Eczacı Dergisi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen 2016 Altın Havan Ödülleri'nde Yatırım Ödülü'nün sahibi Naturmed İlaç'ın yöneticilerini makamında ağırladı.

19 Ocak 2017 Perşembe 15:25
Altın Havan Ödülü Antalya'da
Vali Münir Karaloğlu, makamında kabul ettiği Naturmed İlaç'ın yöneticisi Mehmet Çalık'ı kutladı. Vali Karaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firma yöneticilerine başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Türkiye'de ilk kez bir üniversite bünyesinde AR-GE laboratuvarı ve klinik çalışmalarla desteklenen gıda takviyesi ve kozmetik fabrikası kurduklarını anlatan Mehmet Çalık, başarılarını ve kuruluş hikâyelerini Vali Karaloğlu ile paylaştı.

2016 yılı Aralık ayında, Türkiye'de her yıl düzenlenen Eczacılık Oscar'ı sayılabilecek 2016 Altın Havan 'Yatırım Ödülünü' kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Çalık, "Birçok ilaç firması arasından seçilerek bu ödüle layık görüldüğümüz için onur duyuyoruz. Altın Havan Ödülleri jürisinde, eczacılık fakültesi dekanları, Türkiye İlaç Sanayi Derneği Başkanı, İlaç Endüstri ve İşverenleri Sendikası Başkanı gibi mesleğin önde gelen 13 ismi yer alıyor. Bu da ödülü bizim için çok daha anlamlı kılıyor" dedi. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.