Aksulu kadınlar coştu

Aksu Belediyesi tarafından Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Aksulu kadınlar gönüllerince bir gün geçirdi. Aksulu kadınlar, tam anlamıyla felekten bir gün çalarak eğlenceye doydu.

09 Mart 2015 Pazartesi 11:08
Aksulu kadınlar coştu
Bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş ve Meclis Üyeleri de katılarak, kadınları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadılar.

Başkan Şahin’in eşi Ümmü Şahin, ev sahipliği yaparak konuklarını kapıda çiçekle karşıladı. Aksu Kaymakamı Veysel Özgür’ün eşi Elif Özgür, AK Parti ilçe kadın kolları Başkanı Saide Karataş ve meclis üyeleri ile eşlerinin de yer aldığı etkinlikte açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin, ekip ruhu ile çalışıldığını ve başarının bu sayede yakalandığını vurguladı. Başkan Şahin, hastane, yol gibi çalışmaların yanı sıra kültürel faaliyetlerin de devam ettiğini aktararak söz verilen 41 projenin bile ilçeye yeterli kalmayacağını aktardı.

Konuşmasına şehit annelerini anarak başlayan Başkan Şahin’in eşi Ümmü Şahin de bayanları bir arada görmekten memnun kaldığını söyledi. Şahin, “Anne insanların ilk öğretmenidir. Bütün kadınlar güzeldir, kadınları yaratan güzeldir. Cennet anaların ayaklarının altındadır. Hepiniz bilmelisiniz ki gönlümüzde yeriniz vardır. Her zaman sizlerin yanında olacağım.” Şeklinde konuştu. Aksulu bayanlar Ümran Özdemir konseri ile coşarken, yapılan çekilişle de yüzlerce hediye bayanlara dağıtıldı. Aksu Kaymakamı Veysel Özgür’ün eşi Elif Özgür’ün doğum günü olması nedeniyle Ümmü Şahin kendisine doğum günü hediyesi sundu.

Salonu tıklım tıklım dolduran Aksulu kadınlar sanatçı Ümran Özdemir işle coştular. Şarkılara eşlik eden kadınlar, daha sonra pisti doldurarak gönüllerince eğlendiler.


 

Son Güncelleme: 09.03.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.