Aksu Pide Dünyası sizi bekliyor

Aksu’nun Çalkaya Mahallesi’ndeki Berberoğlu Çarşısı’nda açılan Aksu Pide Dünyası, birbirinden lezzetli lahmacunları ve pide çeşitleri ile çok kısa sürede gönüllerde taht kurdu.

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:23
Aksu Pide Dünyası sizi bekliyor

PİDE ve lahmacunun damak zevkimizdeki yeri bambaşkadır… İnsanlar karnını doyurmak için değil, özledikleri lezzete kavuşmak için pideciye giderler, lahmacunun doyumsuz keyfini yaşamak isterler. Fakat bu mutluluğu size, ‘pideciyim’ her işletme sunamaz; o lezzetin belli durakları vardır. Geçen yıl mayıs ayında, Berberoğlu Çarşısı’nda hizmete giren ‘Aksu Pide Dünyası’, işte sizlere böyle bir atmosfer sunuyor.


Aksu Pide Dünyası’nın işletmecisi Behçet Sönmez, İstanbul’da edindiği 25 yıllık sektör tecrübesini Aksulularla ve ilçemizi ziyaret eden konuklarla paylaşıyor. ‘Kusursuz hizmet’ ve ‘doyumsuz lezzet’ ikilisini başarıyla harmanlayan Behçet Sönmez, “Aksu bizi kısa sürede bir markaya dönüştürerek ödüllendirdi, biz de Aksuluları başımızın tacı yaptık” diyerek, başarısının ardındaki formülü açıklıyor.

Aksu Pide Dünyası’nın spesiyali olan lahmacunun tadına bakmadıysanız, size şimdiden, “Çok şey kaybetmişsiniz” diyebiliriz. Özel günlerde, toplu siparişler alan, mevlitlerde özel indirimli pide çeşitleri hazırlayan Aksu Pide Dünyası’nda; kıymalı, kaşarlı, kuşbaşılı, peynirli, sucuklu-yumurtalı ve karışık pidelere ek olarak Karadeniz ve Kır pidelerinin de sunumu yapılıyor.

Unutmadan şunu da belirtelim; ilçemizde Aksu Köftesi servisi yapan önemli sayıdaki restoranın pideleri de, Aksu Pide Dünyası’ndan temin ediliyor.

 

ALO PAKET: 0536 509 98 98

ADRES: Çalkaya Mahallesi 103 Sokak

Berberoğlu Çarşısı No: 6 Aksu/ANTALYA 

 

 

Son Güncelleme: 30.01.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.