Aksu Kent Konseyi toplandı

Aksu Kent Konseyi’nin kasım ayı toplantısında kurulacak olan çocuk meclisi masaya yatırıldı. Konsey Başkanı Turan Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri ve grup başkanları katıldı. Toplantıda Aksu’yu yakından ilgilendiren diğer konular da masaya yatırılarak neler yapılacağı karara bağlandı.

14 Kasım 2014 Cuma 15:20
Aksu Kent Konseyi toplandı
Aksu Kent Konseyi kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kurulacak olan çocuk meclisi hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Turan Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Aksu’daki dere yataklarının ıslahı ve temizliği ile ilgili yetkili kurumlarla yapılan görüşmeler masaya yatırıldı.

ENGELLİLERE İŞ DESTEĞİ
Kent Konseyi’nin engelliler grup başkanlığı yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma ile grup başkanı Orhan Kaplan, ilçedeki engelli okullarının müdürleri ile görüşerek iş birliği yapacak ve engelli çocukların okullarından mezun olduktan sonra iş bulmalarına yardımcı olunacak.

ÇİFTÇİLER UYARILDI
Kent Konseyi çiftçileri bir kez daha uyararak tarım desteklemelerinden faydalanmaları konusunda uyarıda bulundu. Yapılan toplantıda, tarımda destek ve hibeler konusunda son başvuru tarihinin 24 aralık olduğu bugüne kadar başvuruların yapılması gerektiği bir kez daha dile getirildi. Toplantının devamında Aksu tarım ilçe müdürü Cevdet Metin ve tarımda destekler ve hibeler ile alakalı danışmanlık yapan Sonay Mavi ile bir görüşme yapılarak Aksu Girişimci İş Adamları derneğinin düzenlediği geniş katılımlı toplantıda Turan Şahin ve Sonay Mavi tarafından bilgilendirme yapıldı. 

Son Güncelleme: 14.11.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.