Aksu AK gençliğin yeni Başkanı Çağatay Çalışır

AK Parti Aksu İlçe Gençlik Kolları kongresi gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı kongrede, Mustafa Avcı’dan boşalan koltuğa Çağatay Çalışır oturdu.

27 Kasım 2017 Pazartesi 16:18
Aksu AK gençliğin yeni Başkanı Çağatay Çalışır

Ak Parti Aksu Genlik Kollarında değişim yaşandı.  AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin,  Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Gençlik Kolları Genel Merkez Başkan Yardımcısı Buğra Şimşek, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Sözen, Ercan Ak, Aksu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Hakkı Coşgun, ve çok sayıda partili katıldığı kongrede, gençlerin yeni başkanı Çağatay Çalışır oldu.

“Biz, tüm Türkiye’yi kapsayan çok büyük bir aileyiz” diyen AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, milletimize hizmet hedefiyle, tüm dünya mazlumlarının yanında güçlü bir aile olarak yolumuza devam ediyoruz. İlçe Başkanı olarak her zaman gençlerimizin yanında yer aldım. Bize düşen de onlara destek olmaktır. Bugüne kadar partimize gelmiş-geçmiş hizmet eden tüm dava arkadaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde, başaramayacağımız hiçbir iş yoktur”  şeklinde konuştu.

AK Parti davasının 80 milyon insanı kapsayan tüm Türkiye davası olduğuna işaret eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise, “Bu kutlu yürüyüşe 2001 yılında başladım ve o gün bugündür davamıza hizmet ediyorum. Bugünde gençlerimize tek tavsiyem, hiçbir şahsi ve kişisel düşünce içerisinde olmadan, davalarına hizmet etmeleridir. Eğer Aksu’da olmazsa olmazlarımız olan Devlet Hastanesi, Hükümet Konağı, Kent Meydanı gibi büyük yatırımlara imza atıyor isek, işte güçlü bir aile olduğumuzun en güzel bir göstergesidir. Her zaman da bu inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Gençlerin önünü açmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına dikkat çeken AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse, “Bende sizlerin arasından geliyorum, gençlik kollarıyla siyasi hayatıma başladım. Memleketimizin ve milletimizin derdiyle dertlenen siz dava arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. Kongre de yer alan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise, AK Parti iktidarıyla Aksu’ya raylı sistem, Expo, altyapı, imar gibi çok büyük hizmetlerin verildiğine işaret etti. Öte yandan kongrede yeni ilçe başkanı da Çağatay Çalışır oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.