Akaydın: Eşimin durumu gayet iyi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın eşi Dr. Günseli Akaydın dün geçirdiği kolon ve göğüs kanseri ameliyatının ardından yoğun bakımdan çıkartılarak normal servise alındı.

16 Ağustos 2013 Cuma 12:28
Akaydın: Eşimin durumu gayet iyi
Başkan Akaydın, “Eşim hızlı bir iyileşme içerisinde. Meslektaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Salı gününe kadar hastanede kalacak" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın eşi Dr. Günseli Akaydın, kısa süre önce ABD dönüşü kapsamlı bir tarama yaptırmış, kolon ve göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Türkiye'nin ilk yüz naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da yer aldığı ekip tarafından dün Özel Medstar Hastanesi'nde ameliyat edilen Günseli Akaydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İç hastalıkları uzmanı olan 61 yaşındaki Günseli Akaydın, 6 saat süren ameliyatın ardından alındığı yoğun bakımdan akşam saatlerinde çıkartılarak normal servise alındı.

Eşini hastanede yalnız bırakmayan Başkan Mustafa Akaydın'ı sabah saatlerinde merkez ilçe Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen ziyaret etti.

Eşinin gayet rahat olduğunu belirten Mustafa Akaydın, “Son derece hızlı bir iyileşme içerisinde. Bu vesileyle meslektaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Şu an kendisi gayet sağlıklı. Aslında yarın bile taburcu olabilir ama doktorları salı gününe kadar bekletmek istiyorlar. Doktorları yanından hiç ayrılmıyor; şu an için bir sıkıntı gözükmüyor" dedi.

Türkiye'nin dört bir yanından 'geçmiş olsun' dileklerinin geldiğini belirten Başkan Akaydın, “Yurt dışından bile arayanlar var, büyük bir sevgi seli oluştu. Telefonla arıyorlar; hakikaten çok duygu verici bir olay. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da sabah saatlerinde aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti" diye konuştu.

Hastane çıkışında vatandaşların 'geçmiş olsun' dileklerini kabul eden Mustafa Akaydın belediye binasına geçti. 

Son Güncelleme: 16.08.2013 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.