AK Partili meclis üyeleri BİZİ TARTAKLADI

Altıntaş Mahallesinde yaşayan 73 yaşındaki Mustafa Yörükoğlu, seçim çalışması yürüten AK Partili meclis üyesi adaylarının kendi mahallesi ve evinin önünde tartaklandığını ileri sürdü.  Yörükoğlu, “Bu yaşıma geldim. Böyle despot insanlar görmedim” dedi.

29 Mart 2019 Cuma 16:34
AK Partili meclis üyeleri BİZİ TARTAKLADI

Yerel seçimler öncesi bazı gelişmeler ve ortaya atılan iddialar, -AK Parti Aksu’da neler oluyor?- sorusunu da beraberinde getirdi. 73 yaşındaki Mustafa Yörükoğlu, 2 gün önce AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ve beraberindeki meclis üyesi adayları katılımıyla Altıntaş’ta gerçekleşen seçim çalışmasında,  Meclis Üyesi Emin Bal, Yaşar Sözen ile Aksu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi’nin şiddetine maruz kaldığını öne sürdü.

Yörükoğlu, “Beni tartakladılar. Yaşım 73. Bana böyle bir şiddet uyguladılarsa, bu baskıyı herkese yaparlar. Bu bölgede herkesin hakkını yediler. Altıntaş’taki imar çalışmasında vatandaşı zora düşürecek çalışmalar yaptılar. Olan vatandaşa oldu. Vatandaş mağdur olurken, o encümenlerin hepsinin yerinin rantı yükseldi. Halil Başkan’a, ‘Bir derdim var, sana anlatacağım’ dedim. Emin Bal bir yerden çekiştiriyor, Yaşar Sözen bir yerden çekiştirdi.  Böyle bir şey olur mu arkadaşlar? Aksu’yu vallahi da billahi da yiyecekler. Hepiniz dikkat edin. Bizim yeri yediler gitti. Kendi yerlerinize sahip çıkın” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Olaya sonra dahil olan Mustafa Yürükoğlu’nun oğlu Cengiz Yörükoğlu, “Evden çıktım, meclis üyeleriyle birlikte Halil Şahin’i gördüm, yanına gittim. Selam verip, Başkan Halil Şahin’e dedim ki,  ‘ Başkanım 5 yıl önce buraya oy istemeye geldiniz.  Şimdi 5 yıl geride kaldı. Buraya ne yüzle geliyorsunuz.’ Başkan da –neden- dedi. Bende, buranın imarını, düzenlemesini yaparken hani buradaki hiç kimsenin yerine dokunulmayacak, yerler yerinden oynamayacaktı. Bize böyle vaatte bulunmadınız mı? Bu yüzden buraya utanmadan nasıl geliyorsunuz? dedim. Başkandan hiç ses yok. O arada Emin Bal hemen atladı ortaya, -beni tanımıyor musun- dedi. Bende bana ne senin Emin Bal olmandan dedim.  O arada biraz hiddetlendiler, Yaşar Sözen oradan ağzına gelen,  benim burada sarf edemeyeceğim kadar ağır hakaretleri etti. O bitti, bu sefer başkanın meclis üyesi mi yoksa badigardı mı? Fedaisi mi? Artık onu bilmiyorum.  Mehmet Selvi başladı. O kadar sert ve ağır, ağıza alınmayacak küfürler ediyor ki, inanamazsınız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.