AK Partili kadınlar Karataş’la devam edecek 

Aksu AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatının 4. Olağan Kongresi kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Mevcut Başkan Saide Karataş,  İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak tekrardan seçildi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 12:04
AK Partili kadınlar Karataş’la devam edecek 

Bekir Öz Plaza’da yapılan AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatının  tek listeyle gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Saide Karataş İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrardan seçildi.

Kongreye, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin,Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin , Antalya Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Akçay, Aksu Meclis Üyeleri ve Kepez, Konyaaltı, Serik Kadın Kollarının temsilcileri katıldı.

Dava arkadaşlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Saide Karataş, “Göreve olduğumuz 3,5 senede 4 seçim atlattık. Yerel seçimlerde yüzde 30 olan oy oranımızı bu süre zarfında hepbirlikte yüzda 47.5’e yükselttik. Muhacir komşularına ensar olmuş ümmetin yüzünü çevirdiği ülkemiz daima var olmalıydı biliyorduk. Evlatlarımızı annelerimize komşularımıza emanet edip seçim çalışmalarına katıldık. Çünkü , Vatan olmazsa evladın olamayacağını biliyorduk. Herzaman halkımızın yanında olup, hasta, yaşlı ve engelli kardeşlerimizi ziyaret edip dertlerine derman olmaya çalıştık. Vatandaşımıza karşı her zaman dürüst olduk. Üye sayımızı arttırdık. Şuana kadar yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için AK kadrolar görev başında olmalı.2019 seçimlerinin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız” dedi.

Siyasette Kadınların önemini vurgulayan Karataş,“ 4 sene evvel göreve geldiğimizde ‘Hanımları nasıl seradan çıkarıp siyasete ısındıracaksınız bakalım’ diyenlere samimiyet, dürüstlük, tatlı dil ve güleryüzle demiştik, öyle de yaptık. Nüfusumuzun yüzde 50’sini oluşturan, ülkemizin kaderini yön veren siyasilerini, bilim insanlarını yetiştiren kadınlarımızın siyasetten ayrı olması düşünülemez” dedi.

Kongrede konuşma yapan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “ Aksu  Antalya’nın ilçeleri arasında en çok yatırım alan yerlerin başında geliyor. En önemli mesele eğitim, eğer yatırım yapmak istiyorsak geleceğimiz olan evlatlarımıza yatırım yapacağız. Önceden Aksu’da sadece 2 tane lise vardı şuanda ise tam 9 tane lise var. Aksuda Okullar bölgesi olan bölge geçmiş dönemde oraya Antalya’nın şehir mezarlığı yapılacaktı. Belediye bize geçtikten sonra, o bölgeyi Orman Bakanlığımız’dan Milli Eğitim Bakanlığımıza geçirip orayı okullar bölgesi yaptık. Bunlar mücadeleyle oluyor.”

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Saide Karataş seçildi.

AKSU İLÇE KADIN KOLLARI ASİL LİSTESİ

Saide Karataş, Havva Deniz, İlmiye Çelik, Fatma Aydoğmuş, Fatma Yüksel, Hatice Gök, Fatma Salar, Seray Alp, Zeynep Kaya, Emine Karcı, İncifer Çılgın, Meral Şahin, Yaşar Ay, Sibel Karacan Gönül, Senem Kayahan, Türkan Demir, Hatice Çakmaz, Ayşe Koçak, Müzeyyen Çiçek, Hatice Danış

İLÇE KADIN KOLLARI YEDEK LİSTESİ

Nazike Celbiş, Fatma Yıldız, Fatma Çakmaz, Şengül Kaya, Ayşe Mısırlıoğlu, Şadan Sönmez, Hatice Çil, Aysel Şakar

Son Güncelleme: 04.12.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.