AK Parti Teşkilatı'nda bayramlaşma

Avrupa Birliği (Ab) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Birilerinin talimatı gibi 'Tıpış tıpış gideceksiniz' emrivakilerinden değil, Türkiye'yi, liderini sevdiği, güvendiği için Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için koşa koşa sandıklara gidecek, oyunu kullanacak" dedi.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 16:02
AK Parti Teşkilatı'nda bayramlaşma
AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, seçim bölgesi Antalya'da partisinin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve İl Başkanı MUSTAFA KÖSE, Bakan Çavuşoğlu'na bayramlaşmada eşlik etti.

Ak Parti İl Başkanlığı önünde kurulan kürsüden partililere seslenen Bakan Çavuşoğlu, aşırı sıcağa rağmen bayramlaşmaya gelen partililerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bakan Çavuşoğlu, "Bizim dava arkadaşlarımız her zaman sevgi ve coşku içinde koşa koşa gelirler. Çünkü biz bir yolda birlikte yürüyoruz. Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos'ta sandığa da koşarak gider, oyunu verir" diye konuştu.

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tıpış tıpış' sözlerine göndermede bulunan Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi:
"Birilerinin talimatı gibi 'Tıpış tıpış gideceksiniz' emrivakilerinden değil, Türkiye'yi, liderini sevdiği, güvendiği için Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için koşa koşa sandıklara gidecek, oyunu kullanacak."
Konuşmasının ardından Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler, tek tek partilerinin bayramını kutladı. AK Partililer bayramlaşmanın ardından dağıtılan dondurmayla serinledi.  

Son Güncelleme: 28.07.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.