AK Parti Milletvekilleri Adliyede

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin Antalya'da sayımı tamamlanan oy torbaları Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerinden Antalya Adliyesi'ndeki ilçe seçim kurullarına teslim edilmeye başlandı.

10 Ağustos 2014 Pazar 19:43
AK Parti Milletvekilleri Adliyede
Oyların tesliminin yapıldığı Antalya Adliyesi'ne Ak Parti Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç ile Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer de geldi. Milletvekilleri, il başkanı ve parti yöneticileri Antalya Adliyesi ikinci katında Kepez 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu'na geçti ve burada seçim kurulu yöneticileriyle görüştü. Milletvekilleri ve partililer Antalya'daki sonuçları buradan takip ediyor.

Antalya Adliye binasında İl Seçim Kurulu'nun yanı sıra Kepez 1 ve Kepez 2, Muratpaşa 1 ve Muratpaşa 2, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu ilçe seçim kurulları bulunuyor. 

Son Güncelleme: 10.08.2014 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.