Ak kadınlardan 'Haydi Oyuna' projesi

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca başlatılan “Haydi Oyuna” isimli proje ile eğitime destek veriliyor.

14 Kasım 2014 Cuma 11:32
Ak kadınlardan 'Haydi Oyuna' projesi
AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında okul öncesi eğitim malzemeleri ihtiyacı olan anasınıflarına dağıtıldı. Projeye ilk olarak Serik'ten başladıklarını belirten AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, yeni açılan Serik Gebiz İlkokul/ Ortaokulu'na AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ile birlikte yapmış oldukları ziyarette okul öncesi eğitim sınıfındaki eksikler için yardım sözü verdikleri söyledi.

Yardımlaşma ve paylaşmanın güzel bir örneğini hayata geçirdiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkan Esra Özkoç, "Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınlarımızdır" dedi. Okul öncesi eğitici oyuncakların çocukların zihinsel, dil, sosyal ve algılama yeteneklerini arttırdığını belirten Özkoç şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak istedik. Bu vesileyle AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak pilot bölge seçtiğimiz Serik ilçesine bağlı Gebiz mahallesinde okul öncesi eğitim alan çocuklarımızın gelişimlerini okul öncesi eğitici oyuncaklar ile destekliyoruz."

Projeye Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can, Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayla Duygulu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de destek verirken, anasınıfı öğrencilerine okul öncesi eğitim malzemelerini teslim etti. 

Son Güncelleme: 14.11.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.