'AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 vatandaşın daha koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve testi pozitif çıkan bin 183 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Koca, ''Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa'' açıklamasını yaptı.

11 Ağustos 2020 Salı 21:51
'AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 Ağustos 2020 tarihli koronavirüs tablosunu paylaştı. Koca, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 15 vatandaşın daha yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Bakan Koca, yaptığı açıklamada bin 183 yeni vakanın tespit edildiği bilgisini verdi. Koronavirüs nedeniyle 5 bin 873 kişi yaşamını yitirirken, koronavirüs vaka sayısı 243 bin 180'e yükseldi. Bugün iyileşen sayısı bin 185 oldu. 

'AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR'

Koca, ''Son 3 gündür hastaneye yatışlarda yüzde 32 azalma var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan ağır hasta sayısında artış devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa'' açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.