AGD'den Çanakkale konulu fotoğraf sergisi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 'Çanakkale Fotoğraf Sergisi'ni açtı.

13 Mart 2015 Cuma 13:05
AGD'den Çanakkale konulu fotoğraf sergisi
AGD Manavgat Temsilciliği, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda Çanakkale Savaşı'nı anlatan fotoğraf sergisi, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Sergiye katılanlara yağlı buğday çorbası, şekersiz üzüm hoşafı ve peksimet ekmeğinden oluşan 'Çanakkale Menüsü' ikram edildi. Etkinlikte Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı. AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 'Çanakkale Destanı' adlı konferans ve 'Gençlik Çanakkale'yi okuyor' isimli kitap okuma kampanyasının ardından Çanakkale Savaşı'nı anlatan fotoğraf sergisini açtıklarını belirtti. Sergiye ilginin büyük olduğunu belirten Gayretli, "Çanakkale ruhunun iyi anlatılması gerekiyor. Özellikle çocuklarımız ve gençliğimiz tarihini iyi bilmesi gerekiyor. Bizde etkinliklerle o şuuru ve ruhu anlatmaya çalışıyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 13.03.2015 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.