AESOB Başkanı Dere'nin 10 Kasım mesajı

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Kasım 2018 Cuma 17:35
AESOB Başkanı Dere'nin 10 Kasım mesajı

Adlıhan Dere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80. yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını belirterek, “10 Kasım milletimiz için hüzünlü bir gün olduğu kadar sahip olduğumuz değerleri hatırlamamız gereken önemli bir tarih. 1919 yılında başlayan istikbal mücadelemizi 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' diyerek 1923 yılında Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk gösterdiği bu büyük mücadele ile Türk milletinin kararlılığını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Bizlere düşen ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza etmektir. O'na ve aziz hatırasına sahip çıkmak amacıyla, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
10 Kasım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.