AEDAŞ'tan yaz hazırlığı

ANTALYA, Isparta ve Burdur'da toplam 1,7 milyon aboneye hizmet veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), üç ilde 228 kilometrelik enerji hattının bakımını gerçekleştirdi.

27 Nisan 2017 Perşembe 17:27
AEDAŞ'tan yaz hazırlığı
Turizm başkenti Antalya başta olmak üzere Isparta ve Burdur'da kesintisiz enerji sağlamak üzere yatırımlarına devam eden AEDAŞ, yaz aylarının yaklaşmasıyla turizmde yaşanan hareketlilik ve sıcaklıklardaki artışa karşı da bölgede gerekli önlemler alındı. AEDAŞ, son 1 aylık periyotta 228 kilometrelik elektrik hattının bakımını yaparken, 138 trafoyu da elden geçirdi. AEDAŞ, kentlerin ışıl ışıl olması için bu dönemde toplam 13 bin 156 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştirdi.

AEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Antalya'nın Demre, Elmalı, Finike, Kalkan, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Akseki, İbradı, Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Manavgat, Serik, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa'da 9 bin 778 aydınlatma armatürün bakımı gerçekleştirildi. Bölgede 179 kilometrelik hattın bakımı yapıldı. Toplam 108 elektrik trafosunun elden geçirildiği kentte 40 bina tipi trafo merkezi ve 19 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

Isparta'nın Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Merkez, Senirkent, Sütçüler, Şarkikarağaç, Uluborlu, Yalvaç ve Yenişarbademli 'de 1412 armatürün bakımını gerçekleştirildi; 31,5 kilometrelik hattın bakımını yapıldı. Kentte 38 pano ile 15 trafo elden geçirilirken 1 dağıtım merkezi ve 11 bina tipi trafo merkezinin bakımı tamamlandı.

Burdur da ise Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Burdur, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni ve Yeşilova'da mart ayında 1966 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AEDAŞ ekipleri, kentte 17,4 kilometrelik hattı da elden geçirdi. Bu ilçelerde 15 trafo ve 4 bina tipi trafo merkezinin bakımı yapıldı. 

Son Güncelleme: 27.04.2017 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.