70 ve 80'lerin modasını sergilediler

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bir dans akademisi tarafından düzenlenen etkinlikte 70 ve 80'li yılların kıyafetleri sergilendi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 11:02
70 ve 80'lerin modasını sergilediler

Kumluca'da bir dans akademisi tarafından Kumluca Belediyesi salonunda "70'ler ve 80'ler Partisi" düzenledi. Akademide yer alan gençler ve ailelerinin müzik eşliğinde eğlendiği etkinlikte 70 ve 80'li yılların kıyafetleri müzik ve yarışma eşliğinde sergilendi. 70'li yıllar defilesinin yapıldığı etkinlikte dereceye girenlere ödülleri verildi. Etkinlikte ipte elma yeme, kadınlar arasında baş üstünde kitap taşıma, sessiz sinema ve tekerleme yarışmaları yapılırken, önceden yapılan hediye çekilişinde kazananlara hediyeleri verildi.

Dans akademisi sahibi Bayram Ergin, "Dans kulübünde görev alan dansçıların ve ailelerin kaynaşmasını amaçladık. Halk oyunları çalışmalarındaki amaç yetişen yeni nesilleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sıkı dostluklar kurulmasına katkıda bulunmaktı. Başta çocuklarının yanında oldukları için dansçılarımızın ailelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca sosyal faaliyetlere destek olan Kumluca Kaymakamlığına, kültürel etkinliklere, yeniliklere ve bizlere yer tahsis ettiği için Kumluca Belediyesi'ne, kursların açılmasına destek çıkan Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, halk oyunları kurslarının açılmasına, gelenek ve göreneklerimizin gençlere aktarılmasını sağlayan Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, ilçe okullarımıza ve okul müdürlerimize, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasına vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.