23 Nisan'ı kutluyoruz

ANTALYA Valisi Muammer Türker, 'TRT 38. Uluslararası 23 Nisan Şenliği'ne katılmak üzere 29 ülkeden Antalya'ya gelen çocukları ağırladı.

19 Nisan 2016 Salı 13:05
23 Nisan'ı kutluyoruz


Valilik bahçesinde Antalya'ya gelen 383 çocuğu temsilen 29 ülkenin çocuklarıyla selamlaşarak hediyeler veren Antalya Valisi Muammer Türker'e eşi Filiz Türker eşlik etti. Dünya çocuklarını Antalya'da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Türker, “Dünya çocuklarını Antalya'da, dünyanın ve Türkiye'nin cennet köşesinde ağırlıyoruz. Çocuklarına bayram hediye eden bir millet olmanın ve böyle bir lidere sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ülkelerine özgü geleneksel kıyafetleriyle davete katılan çocuklar yanlarında getirdikleri enstrüman ve tablo gibi hediyeleri Türker'e verdi. Vali Türker, Ukrayna ekibinin kendisine verdiği şapkayı başına takarak objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.
 

Son Güncelleme: 19.04.2016 13:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya 23 Nisan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.